About Kramer

Company Profile

Jobs

Awards & Recognition

Kramer News RSS Feed

Vi söker Junior Account Manager till vårt Stockholmskontor

06  Februari 2017

Account Manager Stockholm


Som Junior Account Manager Stockholm blir du en del av det Nordiska Säljteamet som tillsammans ansvarar för att utveckla och öka försäljningen och säkerställa Kramer Electronics position på den Nordiska marknaden.

 

Read more

Account Manager region Väst och Syd

06  Februari 2017

Account Manager region Väst och Syd


Till Kramer Electronics Nordiska Säljteam söker vi nu ytterligare en Account Manager. Du kommer att bli en del av det nordiska säljteamet som tillsammans ansvarar för att utveckla och öka försäljningen för att säkerställa Kramer Electronics position på den nordiska marknaden.

 

Read more

Sales Director Nordic territory

06  Februari 2017

Sales Director Nordic territory


The job purpose and scope are to set and execute the sales strategy in the Territory, currently Sweden, Finland and Denmark. Main duties are to drive a high−performance sales culture to grow KRAMER revenues and market share by proactively acquiring new customer accounts, significantly expanding revenues from current base customers and leverage direct selling with selective distributors.

 

Read more

Marknadskoordinator

Nu söker vi Marknadskoordinator till vårt kontor i Kungsbacka

30  Januari 2017

Vi söker nu en driven marknadskoordinator till vårt nordiska huvudkontor i Kungsbacka. Du erbjuds en kvalificerad tjänst i ett framgångsrikt och inspirerande företag. Tjänsten är på heltid, ett vikariat på 2 år med placering i Kungsbacka.

 

Read more